Makelaar Privilege gekozen

maandag 14 mei 2018

Nu de start van de verkoop steeds dichterbij komt, is het tijd om de makelaar van Privilege bekend te maken. Er zal worden samengewerkt met een bekende makelaar uit de regio, namelijk: Evelien Ploegmakers Makelaardij.

Zij zijn begonnen met één vrouwelijke makelaar uit Oss, Evelien zelf. Enthousiast en met een eigenwijze stijl. Maar inmiddels bestaat het team uit vier vrouwen én een man, die moeiteloos meegaan in deze verrassende aanpak. Zij – Evelien, Claudia, Nikki, Jesse en Karin- zetten met veel plezier de schouders eronder, want ze vinden het prachtig om zo veel leuke mensen te ontmoeten.

Vanaf nu ben je voor alle vragen over Privilege van harte welkom op het kantoor van Evelien Ploegmakers Makelaardij aan Kromstraat 126, te Oss. Voor het opstarten van de verkoop van jouw eigen woning kun je ook bij hen terecht.

Heb je een vraag? Dan kun je ook direct contact opnemen met Karin van Evelien Ploegmakers Makelaardij. Zij is te bereiken op 06- 22 19 75 90 of via karin@evelienploegmakers.nl.

Laatste Nieuws

Nog enkele woningen te koop

Nog enkele woningen te koop

Op dit moment zijn 10 van de 14 woningen verkocht of onder optie. Kavel 1 tot en met 4 zijn nog vrij beschikbaar. Deze kavels geven de mogelijkheid voor het plaatsen van woningtype A. Het type met twee slaapkamers en een badkamer op de begane grond. Bij kavel 1 is een...

Lees meer
Start bouw 1 maart 2019

Start bouw 1 maart 2019

Het is zover! Op 1 maart gaat de schop in de grond en start Bouwbedrijf van Herpen met de bouw van 14 (semi-)bungalows. Allereerst zal het bouwbedrijf starten met de sloop van de opstallen die momenteel op het terrein gevestigd zijn. Aansluitend gaan zij door met het...

Lees meer
Veel animo voor Privilege Berghem

Veel animo voor Privilege Berghem

Na de informatieavond zijn ook de woningen op Funda geplaatst. Het animo voor de 14 (semi-)bungalows in het hartje van Berghem is groot. Inmiddels hebben wij acht van de veertien woningen in optie staan. Heb jij ook interesse in Privilege? Neem dan snel contact op met...

Lees meer

Meer weten over dit project?

Wilt u meer weten over dit project?


OVER PRIVILEGE

Het project Privilege is gelegen op een fantastische locatie in het mooie Berghem. Het omvat 14 woningen middenin het gezellige dorpscentrum.


CONTACTGEGEVENS

Evelien Ploegmakers Makelaardij
Kromstraat 126
5345 AE, Oss
T. 06-22197590
E.