Prettig leven heerlijk wonen

Berghem

Het kleinschalige Berghem is een populair dorp en dat is niet voor niets. Het is een plek die zijn dorpse karakter heeft weten te behouden, maar met de voordelen van de stad Oss naast de deur.

Berghem kent een levendige gemeenschap met een rijk verenigingsleven. De vele evenementen die jaarlijks in Berghem worden georganiseerd maken dat Berghem ook wel ‘een bron van bruisend leven’ wordt genoemd.

U treft al uw dagelijkse voorzieningen op loopafstand. Berghem staat niet stil en wil haar inwoners in de toekomst nog meer bieden. Het centrum van Berghem is al een aantal jaar volop in ontwikkeling zonder dat het zijn prachtige historische charme heeft verloren. De plannen voor de komende jaren zullen het centrum alleen nog maar aantrekkelijker maken.

Maar Berghem heeft meer moois in petto. De omgeving biedt voor wandelaars en fietsers volop ontspanningsmogelijkheden. Berghem is daarnaast ook een dorp van het echte Brabantse leven. Lekker eten en drinken kan er op meerdere plekken.

En wie wil profiteren van de mogelijkheden die een stad biedt, zoals uitgebreid winkelen, kan zijn hart ophalen in het gezellige centrum van Oss. Dat biedt alles dat u van een stad kunt verwachten.

Locatie

Een huis moet een plek zijn waar u zich prettig voelt. Hetzelfde geldt voor de locatie ervan. Daar moet u graag naartoe gaan en willen blijven.

Het project Privilege is gelegen op een fantastische locatie in het centrum van het mooie Berghem. Aan de Sint Willibrordusstraat, ter hoogte van de Schoolstraat, om precies te zijn. Het is een rustige en veilige plek, zonder doorgaand verkeer, die makkelijk te bereiken is. Er is voldoende ruimte om te parkeren op eigen terrein, ook voor bezoekers.

Sint Willibrordusstraat 25, 5351 ED Berghem

Meer weten over dit project?

Wilt u meer weten over dit project?


OVER PRIVILEGE

Het project Privilege is gelegen op een fantastische locatie in het mooie Berghem. Het omvat 14 woningen middenin het gezellige dorpscentrum.


CONTACTGEGEVENS

Evelien Ploegmakers Makelaardij
Kromstraat 126
5345 AE, Oss
T. 06-22197590
E.